Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
YUSH Electronic Technology Co.,Ltd 86-0769-88087410 evaliu@hk-yush.com
Λάβετε προσφορά
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

YUSH Electronic Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

YUSH Electronic Technology Co.,Ltd
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Αφρική,Ωκεανία,Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  YuSH

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  1000~2000

 • Ετήσιες πωλήσεις

  10000-50000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2005

 • Εξαγωγή pc

  60% - 70%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-0769-88087410

Εισαγωγή

YUSH Electronic Technology Co, Ltd ιδρύθηκε το 2005, βρίσκεται στον κόσμο Jiangsu πόλη κατασκευής, Guprofessional PCB separator / pcb depanelizer ηλεκτρονικών μηχανημάτων εξοπλισμού. Η εταιρεία έχει προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής και επεξεργασίας και μια έμπειρη ομάδα ανάπτυξης και κατασκευής, οι μισοί από αυτούς έχουν πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ηλεκτρονικής βιομηχανίας εξοπλισμού.

Ξεκινήστε με το 2004 ο ηγέτης της εταιρείας επενδύσει στην ανάπτυξη και κατασκευή του διαχωριστή PCB και PCB depaneling machine.From τότε δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων, ασφαλή στη χρήση και την καινοτομία των προϊόντων, μέχρι στιγμής έχουμε παράγει πολλές υψηλής ποιότητας, σταθερή απόδοση, υψηλή οικονομικά αποδοτικά προϊόντα. Βελτιώστε τις αποδόσεις της παραγωγής, αυξήστε την παραγωγικότητα και, ως εκ τούτου, ενισχύστε την ανταγωνιστικότητα της αγοράς των πελατών μας. Μέχρι τώρα έχουμε σχεδιάσει διαφορετικούς τύπους διαχωρισμού PCB διαχωριστή PCB και PCB depaneling μηχάνημα με χειροκίνητη, με κινητήρα, με πνευματική κίνηση, μούχλα διάτρησης, φρέζας router.Με την καλή ποιότητα και λογική τιμή οι πελάτες μας είναι σε όλο τον κόσμο. Μέχρι τώρα η YuSH έχει γίνει μία από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες διαχωριστών PCB στην Κίνα.

Ιστορία

Εργοστάσιο YuSH που καθιερώθηκε το 2005, αναπτύξαμε το νέο τύπο της depaneling μηχανής PCB με τον αέρα που οδηγήθηκε το 2008, είναι καλό για τον πελάτη να μειώσει τη ζημία PCB/FPC. Πήραμε το πιστοποιητικό CE για PCB και το διαχωριστή PCB, punching PCB μηχανή το 2012.

 

 

Υπηρεσία

1. Υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης ημέρας,
2. Περιορίστε το χειρισμό των καταγγελιών, μισή ώρα πίσω στους πελάτες

3. Εξουσιοδότηση: ελεύθερος για ένα έτος, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο προμηθευτής πρέπει να στείλει τα νέα μέρη στον αγοραστή ελεύθερο, εάν τα μέρη στη μηχανή όπως σπάζεται.

Η ομάδα μας

Οι επιχειρήσεις στηρίζονται στην επαγγελματική τεχνική ομάδα είναι δεσμευμένες στην ανάπτυξη της depaneling μηχανής PCB και του διαχωριστή PCB. Εμπειρογνώμονες Depanel, η διάταξη του επαγγελματικού υποπρογράμματος PCB. Άριστη επιστημονικής και λογικής διαμόρφωση εξοπλισμού παραγωγής. Η συνήθεια-κατασκευή, Yixing σκέφτεται ένα μεγάλο μέρος της ποικιλομορφίας και την ατομίκευση των πελατών, αναπτύσσει και κατασκευάζει τα συντονισμένα προϊόντα. Η εξυπηρέτηση πελατών μας περιορίζει το χειρισμό των καταγγελιών, μισή ώρα πίσω στους πελάτες.

 

Κίνα YUSH Electronic Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα YUSH Electronic Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Κίνα YUSH Electronic Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα YUSH Electronic Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

Κίνα YUSH Electronic Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

 

Κίνα YUSH Electronic Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 5